vrijdag 14 maart 2014

Mobiele website

Een mobiele website je ziet het steeds vaker. Het is ook erg handig. Boven al is het gebruikersvriendelijk. HiBrids heeft al voor meerdere opdrachtgevers, waaronder Jachin Boaz Consultancy een mobiele website gemaakt. Hieronder zie je hoe de mobiele website van Jachin Boaz eruit ziet.

Mobiele versie


Mobiel webdesign
Hoewel de mobiele website er misschien wat "app-achtig" uitziet, is het toch echt een "gewone" website. We hebben er namelijk een mobiel webdesign voor gemaakt, dat is geoptimaliseerd voor weergave op mobiele telefoons. Zo heeft dit design een navigatie die bestaat uit beeldvullende menuknoppen, die je naar achterliggende pagina's leiden. Het is echter ook mogelijk om een menuknop naar een submenu te laten leiden, zodat de content van de mobiele website kan worden onderverdeeld naar verschillende subsecties. Het design schaalt automatisch mee met de schermgrootte van de mobiele telefoon, dus ook op kleinere schermen of in gekantelde weergave blijft alles er netjes uitzien.

De kunst bij een mobiel webdesign is om de website erg "lichtgewicht" te houden. Het bezoeken van een website met een mobiele telefoon gebeurt immers meestal via een tragere verbinding dan een internetverbinding in huis of op kantoor. Het webdesign én de HTML van een mobiele website moeten daar dus rekening mee houden.

Is een mobiele website iets voor jou?
laat ons dan een mobiele website voor je ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten