maandag 17 maart 2014

Nieuwe website

Ja, wij maken mooie websites voor andere ondernemers en vergeten daarbij onszelf. De deur van de timmerman piept en kraakt thuis. Maar het kon echt niet meer. Tenmiste als wij serieus genomen willen worden. Dus hebben wij tijd vrijgemaakt voor een simpele toegankelijke website

Een nieuw jasje! Een website anno 2014 onze nieuwe website is een almost flat design.

Wij hebben meteen alles onderhanden genomen. Zo hebben wij ons logo ook aangepast. En hebben wij nu een mascotte: Brid :) (uitspraak BriTT)

old site




QR-code? Het raadselachtig vierkant blokje!

QR-code? Het raadselachtig vierkant blokje. Ja, ik heb 't wel eens gezien in een tijdschrift. Maar waar het voor staat? QR staat voor ‘Quick Response’. Een QR-code is een vierkante, geblokte barcode die ingescand kan worden met bijvoorbeeld een smartphone. Door de code te scannen wordt deze omgezet in tekst of je wordt direct doorverwezen naar een internetadres. Het is ook mogelijk om contactgegevens in te verwerken.


Hoe werkt een QR-code?

Je scant een QR-code via een QR reader. De QR reader leest deze barcode en zet deze om in tekst of een internetadres, deze wordt direct in de webbrowser van je telefoon geopend. Er zijn ook andere mogelijkheden zoals een QR-code die wordt omgezet in een downloadlink naar een muzieknummer, kortingscode of een video. Bij de nieuwste QR-readers is een foto nemen al niet meer nodig, deze kunnen de QR-code ‘realtime’ scannen. QR-codes zijn tweedimensionaal. Ze bevatten informatie in horizontale richting en in verticale richting. Doordat er informatie zit in beide richtingen kan een QR-code honderden keren meer informatie meedragen dan ‘gewone’ barcodes.

Wat kun je met een QR-code?
Het idee is dat QR-codes zorgen voor een eenvoudige en snelle schakeling tussen media-instrumenten. Vaak van offline naar online. Aanvullend contact en meer interactie met je doelgroep is wat je ermee kunt bereiken. Een QR-code toepassen kan eenvoudig maar ook op een creatievere wijze, enkele voorbeelden zijn:

- Een poster of flyer voorzien van een QR-code die verwijst naar de website van je bedrijf, evenement of campagne
- Een QR-code op de achterkant van je visitekaartje die doorlinkt naar profielen op social media
- De verpakking van je product voorzien van een QR-code die wordt omgezet in tekst waarin de productdetails staan
- Een auto voorzien van een QR-code die verwijst naar een actiewebsite

Een QR-code kan nieuwsgierigheid opwekken. Wat zit er achter de code? Wat gebeurt er als ik deze scan? Van dit bijkomend voordeel kan geprofiteerd worden, mits de QR-code slim toegepast wordt. De content achter de QR-code moet de aandacht van de consument vasthouden. Pas dan zal het daadwerkelijk iets opleveren.

Wist je dat je via Google Analytics kunt meten hoevaak je QR-code gescand is?

Een paar tips als je een QR-code wil maken: 
1. Een geheel zwarte code is het makkelijkste te lezen door QR reader
2. Een afbeelding in de QR-code is mogelijk. Houdt deze afbeelding zo klein en eenvoudig mogelijk.
3. Vertel aan je doelgroep wat zij kunnen verwachten als zij de code scannen!

Voorbeelden van een QR-code in de huisstijl kleuren. Scan de code met je telefoon en bezoek onze mobiele website. 




vrijdag 14 maart 2014

Een beter afrekenproces webshop

Bij veel webshops lijkt usability (gebruikersvriendelijkheid) op te houden bij de kassa. We hebben de bezoeker zover gekregen dat hij is gaan afrekenen, dus het werk zit erop. Dat heeft tot gevolg dat we in de winkelwagen veel usability fouten zien. Drie veel voorkomende problemen, met uiteraard tips hoe ze te verbeteren.

1. Veld niet of verkeerd ingevuld? Laat de klant niet helemaal opnieuw beginnen.
Tijdens het afrekenen in een webshop komen er altijd formulieren aan te pas. Naam, adresgegevens, verzendadres, noem maar op. Maakt de klant een foutje in het formulier of ziet hij een veld over het hoofd, dan volgt een foutmelding, vaak voorzien van een uitroepteken of rood gekleurde teksten. Niets mis mee, de webshop heeft nu eenmaal alle informatie nodig. Wat bij sommige webshops echter wel helemaal mis gaat, is dat álle velden weer leeg worden gemaakt: de klant moet alles opnieuw invullen. Zorg ervoor dat alle ingevulde data bewaard blijft, het scheelt irritatie, weglopende klanten en vooral ook orders.

2. Adresgegevens automatisch aanvullen
Het maakt niet uit welk webshop-pakket je gebruikt, adresgegevens zal je altijd nodig hebben bij een bestelling. Maar voor een bezoeker is dit altijd weer een drempel, maak deze dus zo laag mogelijk. Een goede oplossing daarvoor is het automatisch inladen van straatnaam (en eventueel provincie, mocht je dit nodig hebben) nadat de klant de postcode en huisnummer heeft ingevuld. Dit scheelt weer een veld, voor de klant een groot gewin. Ook het aanmaken van een account op basis van een social media account dat de klant al heeft (bijvoorbeeld Facebook) wordt steeds populairder.

3. Te lange dropdown menu’s
Veel webshops verzenden tegenwoordig internationaal. Dat betekent dat de klant tijdens het afrekenen een land moet kiezen uit een enorme lijst met mogelijkheden. De stelregel voor dit soort velden: wanneer er meer dan 20 opties zijn, gebruik dan geen dropdown menu’s. Een veel betere optie is bijvoorbeeld een tekstveld met een autocomplete functie, die het gewenste land er zelf bij zoekt na het invoeren van de eerste letter(s). Zo maak je het je klanten een stuk makkelijker, en daar gaat het tenslotte om.

Pinterest wat kun je er mee?

De afgelopen jaren hebben we veel zien veranderen in het landschap van sociale netwerken. Hyves kwam, Hyves ging weer. Twitter en Facebook kwamen en zijn duidelijk "here to stay". Ook Google heeft verschillende pogingen gedaan, waarvan de laatste -- Google Plus -- nu toch echt voet aan de grond lijkt te krijgen. En zo zien we vele sociale netwerken opkomen waarvan sommigen al snel weer verdwijnen maar anderen ook steeds groter worden. Een goed voorbeeld van laatstgenoemde is Pinterest.

Pinterest?
Pinterest is een verzameling van digitale prikborden, om het maar even in het kort beschrijven. De gebruiker maakt een prikbord aan en kan daar content op plaatsen van iedere gewenste website: afbeeldingen, video’s, etc. Hierdoor ontstaat een verzameling, vooral visueel georiënteerde content in een bepaalde categorie, die door de gebruiker is verzameld. Deze content wordt door andere gebruikers geliked, of doorgeplaatst op een eigen prikbord.

SEO & bezoekers
Voor veel websites is Pinterest al een bron van bezoekers. Doordat de content op Pinterest wordt voorzien van de originele link, zien we dat populaire afbeeldingen en video’s veel bezoekers opleveren voor de website (of webshop) waar die vandaan komen. Ook op SEO-gebied is Pinterest een interessant kanaal. Doordat er links worden weergegeven hebben de ‘Pins’ een bepaalde waarde voor Google. De zoekmachine ziet bijvoorbeeld ook dat deze worden doorgeplaatst en dus populair en relevant zijn. Het is al langer bekend dat Google social media steeds zwaarder gaat wegen als het gaat om SEO, en Pinterest speelt daar een rol in.

Aan de slag
Heb je een website of webshop met visueel interessante content of opvallende producten? Dan kan starten met Pinterest een leuk experiment zijn. Maak een account aan en laat deze groeien - verspreid de content over verschillende prikborden en zie hoe de bezoekersaantallen groeien. Voorbeelden binnen e-commerce die het bijvoorbeeld goed doen op Pinterest zijn modewinkels, bloemen, accessoires, zelfgemaakte items, kunst, fotografie etc. Kortom: alles wat visueel aantrekkelijk gepresenteerd kan worden. En zo speelt Pinterest handig in op de aloude wijsheid "Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden."

Marketinginstrument social media

Social media is, op zijn zachtst gezegd, booming. Eind dit jaar zal Twitter de grens van 250 miljoen actieve gebruikers passeren. En had Facebook in april 2009 nog 200 miljoen actieve gebruikers, dit jaar zal dat aantal naar verwachting groeien tot maar liefst 1 miljard.

1. Promotie
De belangrijkste reden voor bedrijven om social media te gebruiken is het promoten van hun product, dienst of merk. Dit kan door het gebruik van eigen kanalen zoals bijvoorbeeld een Facebook bedrijfspagina, maar ook door het plaatsen van advertenties op social media sites.

Promotie via social media is eigenlijk een traditionele vorm van marketing in een nieuw jasje. Het grote voordeel daarvan is wel het gemak waarmee gebruikers de door bedrijven geboden informatie kunnen delen en verder verspreiden. Tegelijk geeft dit meer kracht en geloofwaardigheid aan de boodschap, die nu niet rechtstreeks van het bedrijf zelf lijkt te komen maar van individuele gebruikers.

2. Meer websitebezoekers
Met het gebruik van online social media applicaties, wordt het makkelijker voor bedrijven om potentiële klanten snel naar hun website door te leiden. Vooral voor bedrijven die online producten of diensten verkopen is dit interessant. Op deze manier wordt zo goed mogelijk gebruik gemaakt van de rechtstreekse conversiemogelijkheden die online marketing biedt.

3. Interactie
Social media bieden een prachtig platform voor bedrijven om op een interactieve manier in contact te komen met hun klanten. In plaats van dat een klant slechts de passieve ontvanger is van een reclameboodschap, kunnen klanten via social media nu een daadwerkelijke input leveren door rechtstreeks met het bedrijf te communiceren. Klanten geven reacties, ideeën en meningen die het bedrijf kan gebruiken om zijn diensten en producten te verbeteren. Deze betrokkenheid levert een groot voordeel op ten opzichte van traditionele vormen van marketing en is essentieel voor het succes van social media als marketinginstrument.

4. Zoekmachinemarketing
Zoekmachines hebben niet zitten slapen tijdens de opkomst van social media en gebruiken het inmiddels als factor om zoekresultaten te rangschikken. Als veel gebruikers van social media enthousiast zijn over een bedrijf en er “plusjes” en “likes” aan uitdelen, heeft dit een positieve invloed op de autoriteit en populariteit van dat bedrijf wat zich vervolgens weer vertaalt in hogere zoekmachinerankings. De verwachting is dat social media een steeds grotere rol zullen gaan spelen voor zoekmachines.

Hogere posities in zoekmachines leveren meer bezoekers en dus klanten op. Een sterke aanwezigheid van bedrijven op social media is een geschikte en doeltreffende vorm van zoekmachinemarketing die hieraan kan bijdragen.

Social media marketing in de praktijk

Social media lijkt op het eerste oog een zeer effectief marketinginstrument. Toch zetten bedrijven niet zo zwaar in op social media marketing als dat je zou verwachten. Ruim 65 procent van de Nederlandse bedrijven maakt gebruik van social media. De 35% die niet actief is op social media is van mening dat het niet relevant voor hen is of ontbreekt het aan capaciteit en middelen.

Promoten van het eigen product, merk of dienst is verreweg het belangrijkst en slechts 25% van de bedrijven zet social media in om rechtstreeks met klanten te communiceren. Een gemiste kans, want dit is nu juist een van de interessante nieuwe mogelijkheden die social media biedt.

Nog wat meer teleurstellende cijfers: van de bedrijven die actief zijn op social media heeft maar liefst 90% geen specifiek budget daarvoor vrijgemaakt, 75% heeft geen strategie bepaald en 70% van de social media activiteiten wordt niet geëvalueerd. Als het om social media gaat, ontbreekt het bedrijven dus aan visie, geld en tijd.

Een ondergeschoven kindje
De mogelijkheden die social media als marketinginstrument bieden staan in schril contrast met hoe hier in de praktijk vorm aan wordt gegeven. Nog steeds is een groot deel van de bedrijven niet actief op social media. De bedrijven die dat wel zijn focussen nog te veel op het promoten van hun diensten en producten en richten zich niet genoeg op interactie met de klant. Daarnaast is hun inzet van social media nog te willekeurig en worden strategie, budget en evaluatie node gemist

Mobiele website

Een mobiele website je ziet het steeds vaker. Het is ook erg handig. Boven al is het gebruikersvriendelijk. HiBrids heeft al voor meerdere opdrachtgevers, waaronder Jachin Boaz Consultancy een mobiele website gemaakt. Hieronder zie je hoe de mobiele website van Jachin Boaz eruit ziet.

Mobiele versie


Mobiel webdesign
Hoewel de mobiele website er misschien wat "app-achtig" uitziet, is het toch echt een "gewone" website. We hebben er namelijk een mobiel webdesign voor gemaakt, dat is geoptimaliseerd voor weergave op mobiele telefoons. Zo heeft dit design een navigatie die bestaat uit beeldvullende menuknoppen, die je naar achterliggende pagina's leiden. Het is echter ook mogelijk om een menuknop naar een submenu te laten leiden, zodat de content van de mobiele website kan worden onderverdeeld naar verschillende subsecties. Het design schaalt automatisch mee met de schermgrootte van de mobiele telefoon, dus ook op kleinere schermen of in gekantelde weergave blijft alles er netjes uitzien.

De kunst bij een mobiel webdesign is om de website erg "lichtgewicht" te houden. Het bezoeken van een website met een mobiele telefoon gebeurt immers meestal via een tragere verbinding dan een internetverbinding in huis of op kantoor. Het webdesign én de HTML van een mobiele website moeten daar dus rekening mee houden.

Is een mobiele website iets voor jou?
laat ons dan een mobiele website voor je ontwikkelen.

donderdag 13 maart 2014

Werven of behouden

Een belangrijke jaarlijks herhalende vraag! Waar ga ik de focus leggen? Moet ik nu juist meer gaan werven of juist bestaande klanten behouden. En als ik weet wat ik ga doen... wie gaat dit dan doen? Uitbesteden of juist zelf uitvoeren?

Vooral bij print (dagbladen en kranten), en in mindere maten bij zorgverzekeraars is dit aan de orde van dag. Persoonlijk denk ik dat het een het ander niet hoeft te bijten. Sterker nog het is een samenspel! Als je dit in een percentage zou moeten uitdrukken, zou je een verdeling kunnen hanteren van 60 procent werving – 40 procent behoud. Heb je een goed personeel en een waterdicht strategisch plan zou dit op 50 – 50 kunnen uitkomen. 

Weinig volgers?

Ik ben niet groot. Ach dan doe ik toch alsof ik dat wel ben?! Social media is niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Het is er altijd en overal. Men praat in de trein, bus met elkaar via social media. Onlangs zag ik een interessant programma van tegenlicht dat er een verschuiving plaatsvindt waaraan jongeren status ontlenen.

Deze uitzending gaf aan dat het hebben van de nieuwste smart phone interessanter is dan het hebben van een auto. De telefoon, andere hebbedingetjes en ja zoveel mogelijk likes, volgers unieke bezoekers op de site. Zeg nou zelf? Het is best leuk om in plaats van 265 volgers 1265 volgers te hebben. Voor niets gaat de zon op. Alhoewel het kost toch wel iets zoals zonnecrème. Afijn. Het is niet gemakkelijk om veel actieve volgers te krijgen.

Wat als je (te) weinig heb? Dan zijn er handige website waar je eenvoudig likes, volgers en unieke bezoekers kunt kopen. Voor ca 10 euro kun je al 1000 volgers krijgen. De aanbieders van volgers werken op verschillende manieren. De een heeft je gebruikersgegevens nodig (die je na de hand kunt wijzingen) en de ander heeft dit niet nodig. Het verschil is een echt persoon ergens op de wereld of een bot als volger.

En wij maar denken nou nou die zijn famous. Maar zijn ze dat ook echt op bijvoorbeeld Twitter? Op statuspeople.com kun je gemakkelijk checken wat de het percentage schijn- en inactieve volgers van een Twitter account zijn. Let wel ik zeg niet dat onderstaande personen volgers gekocht hebben. 


Een methode om meer volgers te krijgen is zoveel mogelijk andere volgen in de hoop dat zij gaan terug volgen. Maar met het kopen van volgers. Tja het voelt als vals spelen. En wil jij een tijdlijn dat niet overzichtelijk is? Mensen die je niet kent. Eigenlijk ook niet interesseert en waar je waarschijnlijk de taal niet van spreekt?

Tips om volgers te krijgen
1. Zorg voor een volledig profiel met foto
2. Volg mensen die mensen volgen die op jou lijken
3. Gebruik hashtags
4. Herhaal je populairste tweets
5. Plaats de volg me op Twitter button in je e-mail, website. Eigenlijk overal op het internet 6. Je zou het bijna vergeten! Tweet goed en vaak

Website marketing

Yes! Een nieuwe website. Je dacht dat dit het einde was? Dit is enkel het begin. Want wat heb je aan een site als er geen bezoekers komen. Of bezoekers komen die niet tot je doelgroep behoren? Of, of, of. Een paar handige tips om je op weg te helpen.

Waar het bij nieuwe klanten werven om draait!
1. Een bezoeker komt op je website
2. Hij snapt direct waar hij is
3. Hij begrijpt wat er 'te koop' is
4. En wat het verschil is met andere aanbieders
5. Hij wordt geprikkeld en nieuwsgierig gemaakt: 'dit wil ik ook',
6. Hij volgt het simpel conversiespoor
7. En klikt op de call2action button en neemt actie! 

1. Vertel waar je bezoeker is
Zoals jij zoekt zo zoeken bezoekers al heel snel via Google naar een dienst en/of product. Zodra ze op een website komen, willen ze direct weten waar ze zijn. Waar ben ik? Kan ik hier vinden wat ik zoek? Kortom: een duidelijke eerste indruk is nodig om de zoekende klant houvast te geven. Hoe u meer onderscheid, hoe beter. 

2. Content is king
Wat is je verhaal? Wat heb je te bieden? Wie zitten er achter dit bedrijf? Waarom moet ik met ze in zee gaan? Wat zeggen andere klanten? Antwoorden op deze vragen bepalen voor een behoorlijk deel of bezoekers blijven of gaan. Daarnaast is content in de vorm van teksten belangrijk om beter vindbaar te worden in de zoekmachines. Iedere pagina is weer een extra mogelijke vindbron. 

3. Maak conversiepaden!
Een marketingwebsite leidt zijn bezoekers naar de gewenste doelpagina's. Wat wil je dat je bezoekers gaan doen? Bellen? Een contactformulier invullen? Een kleine dienst aanschaffen? Een artikel downloaden? Informatie aanvragen? Het bepalen en integreren van deze conversiepaden in je website zet bezoekers aan tot actie! 

4. Verlaag de drempel
Voor alles wat je vertelt of wat je wilt dat je bezoekers doen is laagdrempeligheid het sleutelwoord. Als je wilt dat ze een contactformulier invullen, maak dit formulier dan zo kort mogelijk. Als je wilt dat ze überhaupt een formulier invullen, geef dan aan dat het vrijblijvend is. Hoe laagdrempeliger je website is, hoe makkelijker bezoekers actie gaan ondernemen! 

5. Overtuig en verleid
De meeste mkb-websites overtuigen niet! Ze informeren. Je krijgt lappen tekst over een werkwijze, een proces of een ellenlange omschrijving van hoe iets werkt. Maar bezoekers vinden dat maar ten dele interessant. Wat ze wel interessant vinden is 'Wat levert het op?', het resultaat van wat je te bieden hebt op de hoogste vorm. Overtuigen betekent gaten verkopen, niet boren! 

6. Zet de bezoeker centraal
Jouw website (als je het goed doet) gaat niet over jouw bedrijf, maar over de problemen en wensen van jouw bezoeker en wat jij hem daarom te bieden hebt. Dat is een wereld van verschil. De beste manier om je bezoeker centraal te stellen is om hem aan te spreken en aandacht te besteden aan zijn behoeften, problemenen uiteindelijk jouw oplossing! 

7. Creëer uniekheid
Waarom zou ik met jouw bedrijf in zee gaan? Wat doen jullie anders dan anderen? Is het de prijs? De service? De ervaring? De mensen die het verschil maken? Bezoekers zijn altijd intuïtief op zoek naar dat stukje uniekheid, een eerlijk onderscheidend vermogen. Een marketingwebsite heeft dat en maakt dat zichtbaar! 

8. Wees concreet
Welke dienst of welk product je ook aanbiedt, bezoekers willen heel graag weten wat ze kunnen verwachten. Je hoeft niet alles tot in den treure uit te werken, maar als jouw aanbod te abstract blijft, blijven aanmeldingen uit. Het verpakken van diensten als producten (pakketjes) werkt daarom erg goed. Je bezoeker weet dan wat hij kan verwachten! 

9. Wees open / transparant
Een andere valkuil waar vaak ingestapt wordt, is het niet vertellen wie je bent. Bij interesse willen veel bezoekers weten 'Wie zitten hier achter?' Toon een foto van medewerkers, een bedrijfspand, een telefoonnummer, een contactformulier, een kvk-nummer (verplicht), je missie of je passie, en ga zo maar door. Hoe transparanter je website, des te geloofwaardiger je overkomt. 

10. Doseer
Content is king betekent niet dat je je hele website maar vol moet kwakken met teksten. Veel teksten is altijd goed, zolang je bezoekers er niet over vallen. Het doseren van content is daarom uiterst belangrijk. Zo kan een rustig ogende website meer dan 150 pagina's bevatten. Doseren heeft ook te maken met de leesbaarheid die je je bezoeker geeft.

Flat design

Er is duidelijk een nieuwe trend in de grafische wereld! Flat design. Dit zie je bij alle grote bedrijven terug komen. Een paar jaar terug lieten grafisch vormgevers overvloedig zien per object hoe goed zij wel niet waren. Het kon niet op. Hoe meer hoe beter. En gaat iedereen massaal naar Less is more.

Flat design dus. Geen schaduwen en geen diepte. Dit zorgt voor een strakke, minimalistische en hippe ontwerp. Vooral als je dit toepast op een website zorgt het voor een rustigere en simpelere uitstraling. Functionaliteit gaat immers voor het ontwerp.


Eenvoudig kan dus mooi zijn. Overigens hoeft eenvoudig qua uiterlijk niet te betekenen dat het ook eenvoudig in ontwerp is. Overtuigd? Heb jij geen flat design huisstijl en/of website? Wacht dan niet langer en ga over op FLAT. Almost flat mag ook :)

Expectation

Overtref de verwachtingen. Dit is een veel gehoorde kreet. Misschien wel zoveel gebruikt dat het een hol begrip geworden is. Iedereen is kritischer, slimmer en ja klanten weten soms meer dan de verkopers. Is het mogelijk om de klant te verassen? Waar en hoe kan ik de verwachting van een opdrachtgever overtreffen?
Ja, zelfs met deze omstandigheden kun je de klant aangenaam verassen. De basis is en blijft een goede kerndienst. 

Voortraject
- Relatie opbouwen
- Vertrouwen kweken
- Goed luisteren
- Juiste vragen stellen
- Toevoegende waarde presenteren in dienst en/of product (niet meteen in de inhoud, oplossingen en aannames) 

Kerndienst
- Uitvoering 

Na traject
- Evaluatie:
    - Aandacht
    - Betrokkenheid
- Vak inhoud delen
- praten over nieuwe ontwikkelingen

Blije klanten

Er gaat niets boven een blije klant! Iemand die je werk zeer waardeert en dit naar je uit. Hoe ga je daar eigenlijk mee om? We moeten toch altijd kritisch zijn en streven naar beter, best? Het is belangrijk dat je als ondernemer je successen viert. Hoe klein of groot deze ook zijn.

Onlangs hebben wij een nieuw logo opgeleverd van Keet Thuis! En deze geweldig gastouder was helemaal in de wolken met het nieuwe logo. Hoewel het ons werk is om iets moois te maken moeten wij niet de illusie hebben dat al ons werk per definitie mooi is. 

Wij maken het voor de klant. Het is dus belangrijk dat wij niet met de klant om gaan zoals wij behandeld willen worden. Maar hoe de klant behandeld wil worden. Dit uit zich ook in het werk dat je aflevert aan de klant. Als je in staat bent om de klant te gegeven wat hij wil dat zal het resulteren in een tevreden klant die een ambassadeur voor jouw bedrijf wordt :)



Promotievideo

Je ziet het steeds vaker: een speelse eenvoudige bedrijfsanimatie. Vaak denkt men nou dat zal wel wat kosten. En dat klopt! Het kost wel wat maar niet heel veel :). Althans dit is uiteraard afhankelijk van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Moet alles kunnen bewegen of zijn het gehele objecten die bewegen.

Videos hebben bewezen resultaat op te leveren, of het nu gaat om het downloaden van een app, het aanschaffen van een product, of het aanvragen van meer informatie. Een verhoging in conversies via de website na het implementeren van een goed gestructureerde video met een krachtig verhaal van 20-80% is niet ongewoon. 

Wij zijn op het moment nog aan het experimenteren met de video’s. Op het moment dat wij dit meester zijn zullen wij dit aanbieden zodat jij ook een coole video kunt afnemen. 

De werkwijze zal er zo uit gaan zien
1. Idee: hier gaat het om de wat, hoe en waarom. Wat is de kern
2. Verhaal: Schrijven van het script en het creëren van een storyboard
3. Geluid: Goed geluid in combinatie met een passende voice-over doet wonderen
4. Oplevering 

Toepassingen van animatie
1. Presenteren en uitleggen van een product of dienst
2. Ingewikkelde zaken en processen inzichtelijk maken
3. Een visie of beleidsplan kort en bondig communiceren
4. Een jaarverslag niet in boekvorm, maar deels als animatie laten publiceren